Beoordelingen van Basty Snack & Thai Utrecht

Recente recensies van Basty Snack & Thai Utrecht

4 sterren na 67 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal vind ik het eten bij jullie erg lekker, maar dit keer schrok ik erg van de patat. We kregen alleen maar hele kleine (vaker) gefrituurde stukjes patat die zelf donkerbruin waren. Ik kan hier geen fotos toevoegen maar ik zou ze graag op willen sturen zodat jullie zien waar ik het over heb. Erg zonde want het was simpelweg echt niet op te eten omdat de olie er letterlijk uitliep. Ik heb zelf bij een snackbar gewerkt dus ik weet dat dit komt door het vaker meefrituren van de frietjes die over blijven. jammer.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Duurde erg lang voor het klaar was, ruim 15 min gewacht. Leek alsof er pas aan begonnen werd toen ik al binnen was. Bami was voorgaande keren lekkerder (deze was een beetje droog)

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker. Burgerbrood was top.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi binnen de afgesproken tijd en vriendelijke bezorger. Helaas was de patat lauw en slap, ook de snacks waren lauw. Na opwarmen in over verder prima. De Pad Thai was niet de beste, wat klef ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais gegeten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25min later dan gepland. We hebben 2 burgermenu’s besteld, maar 1 van de burgers was niet de juiste. Beide alsnog wel lekker overigens. Patat zoals altijd eigenlijk weer erg lekker!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker. En bedankt voor de snelle bezorging!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Curry en frietjes waren heerlijk! Iets meer rijst zou alleen wel fijn zijn.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Ik blijf wekelijkse klant ;) Lekkere verse friet, lekkere nasi, veel keuze aan vega snacks voor goede prijs.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top bij Basty. Meestal supersnel bezorgd met een glimlach en lekker eten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en weer snel bezorgd! Binnen een half uurtje. Hun patat en kipburger 😍 Aanrader!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het is eten is zoals gewoonlijk lekker. Klein probleempje werd netjes opgepakt en opgelost! Goede service 👍🏽

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker eten en perfect bezorging in de sneuw

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een uur, maar wat was het weer super lekker. De burgermenu’s, maar ook de heerlijke Thaise kip cashew.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd - snelle bestelling en nog goedkoper direct bij Basty ook! Nooit meer thuisbezorgd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv 1 groene en 1 rode curry kregen we 2x een rode curry. Op de bon was de groene curry doorgestreept en was erboven met de hand geschreven "rode curry" zonder uitleg. De bestelling was daarnaast ruim 15 min te vroeg geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger bood uit zichzelf alvast excuses aan als het eten wat geplet was doordat er 4 bestellingen bovenop lagen. Een deel van de friet en 1 groentekroket was inderdaad geplet. Best jammer want de smaak was wel goed en de bezorging vrij snel.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is Basty fantastisch! Maar nu kwam de bestelling helemaal koud aan, jammer. De loaded cheese fries zijn vrij prijzig voor wat je krijgt, klein bakje friet en er zat geen chilisaus op? Hopelijk kwam het door de drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes, ook gefrituurde kip was top! Prima tentje

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere Pad Thai en Masaman Curry! Goed gevuld met groenten en tofu (of vlees) en heeeel veel smaak!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, snel, lekker. En niet duur.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een vega burger besteld, maar echt vlees gekregen. Ik ben er niet mee teruggegaan, omdat ik al 20 minuten langer moest wachten na mijn ophaaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct buikgriep helaas. Normaal is t eten wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok groente was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer even goed zoals altijd!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke thai . Sevice super goed ook al ging er even iets mis . Perfect opgelost

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel. Beste friet ten westen van de dom. En lekkere curry’s.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en burgers waren lekker, maar niet meer heel warm. De bezorger was vriendelijk, maar de hele bestelling kwam een uur te vroeg (!), dus wij waren net bezig om de baby eten te geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Door drukte relatief lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De Thai is écht super! Iedere keer raak. De friet trouwens ook. Ga zo door Basty

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel ervaring met thaise keuken,erg lekker gegeten...gerechten zoals in thailand. Minpuntje,wanneer je kipfilet aangeeft kreeg ik kippendijen. Geen fan van,misschien dat dit wat duidelijker kan want dan had ik iets anders gekozen.. Ben erg benieuwd naar de overige gerechten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groene curry goed van smaak en lekker pittig. Echter om 17 uur bestelling geplaatst voor 18.45, het eten kwam pas 19.15. Ook waren ze de rijst bij de curry vergeten...

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten weer koud en de bezorg tijd een uur en 20 minuten. Echt heel jammer. Onbeschofte bezorger die al 10 minuten stond te kloppen aan een verkeerde deur op nr 1 ipv 18. Toen hij mij belde zei hij “waar blijf je?!” Pardon?

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was dik een halfuur later dan verwacht en de friet was koud

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere patat, snelle bezorgtijd, maar het was wel echt lauw. Ik woon om de hoek..

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WEER iets vergeten bij mijn bestelling. Burger was ook weer koud.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Thaise gerechten geweldig. Porties groot kan je met 2 van eten. Eten afgehaald, was snel klaar. Ga hier nog vaak bestellen

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was koud en drankje zat niet bij de bestelling.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thais voor papa en mama & frietjes voor de kids. We hebben weer heerlijk gegeten, complimenten hoor!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- 2 producten met “oorlog”-saus, maar slechts 1 klein bakje saus - lauwe patat - geen cheddar op burger, ondanks dat daar extra voor betaald was - grote patat was eerder medium - verkeerd drankje geleverd - 5 kwartier levertijd, 1 kwartier later dan gemeld - eten verder wel prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers, verse frieten, dit is een topper!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pad Thai, aardig personeel!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, helaas was het wel koud.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

thais en friet besteld. Erg lekker en zeker aanrader. Minpuntje: kao pad met rundvlees besteld (en betaald), wat vervolgens met kip werd geleverd.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Vooral de rode curry is echt een aanrader!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere friet en Thai. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Basty, We hebben een Ped Thai en een groene curry besteld. Beide waren heerlijk! Alleen waren de beefreepjes in de curry erg pezig en taai. Heb ongeveer 1/3 van de stukjes moeten weggooien daardoor. Dat kan natuurlijk gebeuren. We hebben vaker bij jullie besteld, en het was altijd erg lekker, dus dat gaan we zeker vaker doen :)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Echt een aanrader!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel. Erg lekkere Pad Thai!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thai's eten Goede service Goede kwaliteit